Zagreb, 16.-18.5.2014.

Kvizovi, radionice i zabava

SATNICA

<< Kvizovi | Radionice | Ostalo >>

Kvizovi

BOČKOTEKA
Vodi: Mirko Grdinić
Majka svih kvizova! Izazov za svakog SF-ljupca i SF-znalca! Kviz se sastoji od 4 igre: A-B-C-D pitalice / Asocijacije / DA-NE pitalice / Otvorena pitanja. Sva su pitanja iz područja svjetske i hrvatske SF književnosti, TV serija i filma.
Svi posjetitelji SFeraKona imat će se prilike prijaviti za kviz. Sve što je potrebno je ispuniti KVALIFIKACIJSKI TEST (kojeg ćete moći pronaći na desku). Prvih četvoro natjecatelja koje točno odgovori na sva pitanja, imat će se prilike natjecati za glavnu nagradu u velikom finalu.
Glavni sponzori Bočkoteke su Algoritam i Sirius B.
BILTENov filmskoglazbeni kviz
Vodi: Urednik
BILTENov filmskoglazbeni kviz pomiče granice multimedijalnog prezentiranja sadržaja te interakcije s publikom. Korištenjem najmodernijih tehnologija - od kojih će neke doživjeti svoju svjetsku premijeru na SFeraKonu - publika će moći doživjeti 4-D Pentaple Surround zvučne efekte nakon čega njihov doživljaj glazbe više nikad neće biti isti. Strogo definiran i precizan sustav bodovanja granatira da će do pobjede doći samo najbolji poznavatelji, dok će vrijedne i primamljive nagrade i najzahtijevnije natjecatelje ostaviti oduševljenima.
Urednik je reinkarnacija bivšeg Urednika kojeg su, razjareni tendencioznim i huškačkim tekstovima usmjerenima uneređivanju hrvatskog fandoma, posjetitelji SFeraKona spalili na lomači listova BILTENa, a zatim se popišali na pepeo da bi na kraju od nastale blatne smjese napravili skulpturu vrlo malog penisa koja je kasnije postala središte opskurnog religijskog kulta. Sljedbenici kulta, nazvanog "Rajski kolporteri", u svojoj osnovi imaju mit o Povratku Urednika - nazvan Trećim Dolaskom - nakon kojeg će počiniti kolektivno samoubojstvo kako bi mogli u raju raznosili svježe otisnute primjerke BILTENa i bacati u pakao sve grešnike koji pitaju "jel gotov novi broj".
Warhamer 40k kviz
Vodi: Vjeran Jug
Kviz znanja o tabletop igri i knjigama Warhammer 40k te o Warhammer 40k svijetu.
Vjeran Jug je član udruge strateško-stolnih igara Arkadia
Igrač je
Warhammer 40000 tabletop igre.

Ultimativni Harry Potter kviz
Vode: Ana Miljanić & Valerija Strutinskaja
Ovo nije običan Harry Potter kviz, ovo je Ultimativna borba okorjelih fanova za veličanstvenu nagradu i priznanje. Pobjednik ovog ekstremno teškog i bolnog kviza ispuzat će iz dvorane kao iz Odaje tajni i ponosno podići štapić jer on je jedan i jedini ultimativni Harry Potter fan!
Voditeljice se smatraju ogromnim Harry Potter entuzijastima, te su svaku knjigu i svaki film pročitale i pogledale više puta nego li je to pristojno priznati.
ZEMPLJOPISNI KVIZ O ARDI
Vodi: Andrea Anđelić
Udruga Tolkienovih obožavatelja Almarenska družina i ove godine za posjetitelje organizira kviz. Prilika je to da Tolkienovi obožavatelji pokažu koliko su dobri kad je riječ o poznavanju mjesta i regija na Ardi!
Znanje se nagrađuje!
Andrea je predsjednica Udruge Tolkienovih obožavatelja Almarenska družina, piše diplomski rad na Kroatistici.

<< Kvizovi | Radionice | Ostalo >>

Pages: 1 2 3