Zagreb, 16.-18.5.2014.

Natječaji

Natječaji koji su još uvijek u tijeku:

Zov Parseka

Thumb_Parsek2Parsek otresa prašinu s korica i upućuje poziv novim autorima kao i starim iskusnim lisicama i liscima.

Želite li se izboriti za mjesto na stranicamaPARadoksalno SEKularnog glasila SFere, pripremite i pošaljite svoje priče i eseje, kritičke osvrte i ideje! Poseban poziv upućen je mladim autorima. Cilj Parseka je obnoviti suradnju fanzina s mladim autorima i pomoći im povratnim informacijama i eventualnim savjetom.

Prva runda prijava se prima do 2. travnja, ali poziv je otvoren na neodređeno vrijeme, do daljnjega.
 

Svoje radove, pitanja i komentare šaljite na mail parsek (at) sfera.hr

 

Natječaji kojima je istekao rok:

Literarni i likovni natječaj za djecu i mlade

DjecjiNatjecaj2014_ThumbVeć četvrt stoljeća SFera raspisuje godišnji natječaj za najbolje likovne i literarne radove djece osnovnih i srednjih škola na zadanu temu.

Sve pristigle radove pažljivo će razmotriti i vrednovati SFerin žiri za dječje nagrade, a najbolje autore, autorice i skupine autora nagrađujemo na svečanoj dodjeli nagrada u sklopu Svečane skupštine Društva za znanstvenu fanstastiku SFera, koja je tradicionalno središnji događaj SFeraKona. Ujedno su najbolji radovi prikazani na izložbi u sklopu konvencije.

Rok za predaju ističe 15. ožujka 2014.

Rok za natječaj je istekao… Molimo vas da prije slanja prijave proučite uvjete natječaja i zadane teme objavljene na stranicama društva SFera.

 

Natječaj za SFerakonski plakat

Natjecaj_thumb2Društvo za znanstvenu fantastiku SFera raspisuje natječaj za ilustraciju koja će se koristiti  kao vizual za plakat i ostale tiskane materijale SFeraKona 2014.

Zadana tema je: paralelni svjetovi i/ili alternativna povijest, a izabranom umjetniku slijedi i nagrada od 300 kuna.

Molimo sve zainteresirane da svoje radove pošalju do 2. travnja 2014. godine.

Možete poslati i koncept tj. skicu, no u tom slučaju konačni gotov uradak šaljite najkasnije do 7. travnja 2014. Radovi pristigli nakon navedenog roka neće se razmatrati.

Rok za natječaj je istekao… Sve radove slati na email adresu: natjecaj (at) sfera.hr s obaveznim naslovom maila: Za SFeraKonski plakat 2014.