Zagreb, 16.-18.5.2014.

Revija kratkog SF filma nudi još SFantastičnih iznenađenja

Revija kratkog SF filma nudi još SFantastičnih iznenađenja

16.5.2014.

U sklopu SFeraKonskog filmskog programa najavili smo Reviju kratkog SF filma s velikim brojem međunarodnih uradaka amatera i profesionalac, koji će vas doista zadiviti i iznenaditi.
No, revija vam donosi još jedno dobro iznenađenje: tijekom revije možete glasati za najbolji kratki film, a tri glasača – sretnika osvojit će tjednu akreditaciju za sve projekcije i programe FZFF-a!

Fantastic Zagreb Film Festival ove se godine održava od 27. 6. do 5. 7. na ljetnoj pozornici kina Tuškanac i u CineStar Branimir Centru. Osim bogatog filmskog programa najboljih novih filmova fantastic žanra i vječnih klasika poput Aliena i Dune, očekuju vas i zanimljive radionice, paneli i predavanja u kinu Europa.

Podsjećamo da se Revija kratkog SF filma u sklopu SFeraKona održava u dva dijela: u subotu (17. 5.) u 22:45 sati te u nedjelju (18. 5.) s početkom u 15:00 sati.  Za sudjelovanje u nagradnom glasovanju, dovoljno je glasati na samo jednom dijelu revije, no ako ste neizlječivi filmofil i glasate na oba, imate duplu šansu osvojiti jednu od tri akreditacije!

Izvlačenje nagrađenih gledatelja – glasača održat će se u nedjelju, 18. 5. u 16: 15 sati, nakon završetak Revije kratkog SF filma II.

 

Komentiraj