Zagreb, 16.-18.5.2014.

Uskoro 36. SFeraKon

Uskoro 36. SFeraKon

6.3.2014.

Još koji mjesec i počinje ovogodišnji SFeraKon. Tri dana znanstvene fantastike, znanosti, rasprava i druženja s ljudima koji će vas zaista razumijeti.

SF konvencije su jedno od onih mjesta na kojima zaista možete biti svoji i ozbiljno raspravljati o svojim hobijima i interesima koliko god oni ljudima izvan fandoma zvučali čudno.

Komparacija svemirskih brodova i njihovih karakteristika? Imamo ljude za to. Problematika svemirskih putovanja i relativističkih udaljenosti? Pravni problemi teritorijalnosti i vlasništva nad svemirskim tijelima? Znamo neke koji su na tome magistrirali. Usporedba autora zlatnog doba SF-a s autorima koji pišu New Weird? Imamo i mi knjiške moljce za tu trku. Rasprava o novim i starim filmovima? Povucite nekog za rukav, i za 5 minuta ćete imati cijelu skupinu za prepucavanje.

I sve to u prvih deset metara od ulaza.

Nismo se ni dotakli predavanja, panela, kvizova, radionica, nagradnih igara, sajma knjiga i žanrovskih sitnica… Treba li vam uopće još poticaja?

Svratite ovamo s vremena na vrijeme, ili još bolje, redovito. Obaviještavat ćemo vas o svim novostima dok datum otkucava i bliži se SFeraKon.

Jedan od kutaka SFerakona... Tek toliko da naslutite atmosferu.

Jedan od kutaka SFerakona… Tek toliko da naslutite atmosferu.

Komentiraj