Zagreb, 26.-28.4.2013.

Vešeraj RPG

Posted by on 17.04.2012. in Kontakt, Program, Vijesti | 0 comments

Vešeraj RPG

Čitao/la si skoro sve Strossove knjige i voliš RPG? Kad se spomene vešeraj ne misliš samo na prljavo rublje, kvačice i veš mašinu?

Kontakt je idelano vrijeme i mjesto da saznaš u kakvoj će strci sada završiti obale Albiona i kako će hrabri agenti Capitol Laundry Servicea spasiti Britaniju (a možda i svijet!) od zla koje Čovjek Nije Trebao Znati.

 

 

U nedelju, 29.04. održat će se RPG temeljen na materijalima koje su naš počasni gost Charles Stross i Cubicle 7 posebno za Kontakt dali iz Strossovog romana Mythos Dossier, koji izlazi na jesen.

Cubicle 7 je 2011. godine izdao Laundry RPG baziran na knjigama Charlesa Strossa. Igra se temelji na BRP sustavu (Call of Cthulhu), a sam svijet se najbolje može opisati kao kombinacija Call of Cthulhu, Jamesa Bonda i IT Crowda.

Laundry game master, Nikica Pukšić, bavi se roleplayingom od 2000.  i ima nezdravu fiksaciju šašavim svjetovima. Kao regularna žrtva za vođenje tvrdi da nema puno prilike biti igrač, no stvaranje priča je prema njemu dobar odmak od svakodnevnih planova za zaštitu i spašavanje u pravom životu.

Provjeri šta se još pere i pegla u Kontaktovom gameroomu.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>