Zagreb, 26.-28.4.2013.

Krokodil na glavi, Super Mario gljiva oko vrata & chainmail na ušima

Posted by on 25.04.2012. in Kontakt, Okolo naokolo, Vijesti | 0 comments

Krokodil na glavi, Super Mario gljiva oko vrata & chainmail na ušima

Na SFeraKonu se možeš obući od glave do pete u što god esefično želiš, međutim nakon konvencije ipak treba smisliti kako isfurat Space Invaderse,  Super Maria ili Star Trek na glavi. U tome će nam pomoći Agleja, Eufrozina i Talija novo doba:

Premijerno na konvenciji imamo čast najaviti arhitekticu iz Zagreba, Teu Pećnik, koja je od plastičnih perlica odlučila napraviti BeeBit – kolekciju 8-bit plastičnog nakita i ukrasa za dom na temu animiranog i crtanog filma. Na njezinom šarenom štandu možda ćete naći nešto što bi se uklopilo u vašu sobu, objesilo oko vašeg vrata, zakačilo za vašu majicu.. Izbora ima na pretek jer BeeBit Vam nudi neobičnu zbirku cvijeća, magneta, nakita, broševa i podmetača. Galeriju radova pogledajte na Beebit FB stranici ili na portalima Krpa, Omnisart ili Woohoo pod imenom BeeBit.

Drugi put za redom iz Zadra nam dolazi sjajna i talentirana Irena Stein Medvidović, autorica  unikatnog fantasy i medieval nakita. Irena svoje ogrlice, narukvice, naušnice i privjeske kombinira s materijalima kao što su inox, pletene i lakirane žice, koža, sedef, staklene i akrilne perle. Pogledajte njezine kreacije na blogu Aimee’s jewelery.

Pinkeye (Ina Bulaja) nećemo posebno hvaliti jer  je s nama od 2006. Dovoljno je reći da volimo sve što radi! :-) No, svakako želimo naglasiti da je Pinkeye ove godine sponzor naše Maškarade, pa joj se ovim putem još jednom zahvaljujemo. Za neke je SFeraKone kreirala poseban tematski nakit, primjerice SF-ovske naušnice & Roswell broševe ili Bočko na naušnicama. Njezine uvrnute kreacije pogledajte na Pinkeye Twisted Jewelry blogu.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>