Zagreb, 26.-28.4.2013.

Nagradeeee!

Posted by on 27.04.2012. in Kontakt, Nagrada SFERA, SFera, Vijesti | 0 comments

Nagradeeee!

Bliži nam se tradicionalna SFeraKonska subota kada će SF pisci i umjetnici primiti nagradu SFERA za najbolje nacionalno žanrovsko djelo, napisano u prethodnoj godini.  Nagrada se dodjeljuje još od 1981. godine, a utemeljilo ju je zagrebačko društvo za znanstvenu fantastiku SFera u svrhu popularizacije žanra i poticanja domaćih autora.

Uz nagrade SFERE i SFERICE, nagrade pobjednicima SFerinog likovnog i literarnog natječaja za djecu i mlade, ove godine će se dodjeljivati i nagrade Europskog društva za znanstvenu fantastiku. Dodjelu će voditi novinar HTV-a i sam nagrađivani SF pisac, Krešimir Mišak.

Nagrade će dobitnicima biti dodijeljene u subotu 28. 04. 2012. u 20h na svečanoj dodjeli nagrada u sklopu konvencije Kontakt – 34. SFeraKona i 34. Eurocona, u Zagrebu, na Fakultetu elektrotehnike i računarstva, Unska 3. Popis nagrađenih po kategorijama pogledajte ovdje.

Čestitamo svim dobitnicima!

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>