Već i ptičice na grani znaju da Peter V. Brett dolazi na SFeraKon kao počasni gost. One isto znaju i da je napisao dva serijala: Demon Cycle (u nas prevedeno kao Demonski ciklus) i Nightmare Saga koju još objavljuje.

Ali, znaju li zašto se zadnja knjiga Demoskog ciklusa zove The Core? Kakve veze ima D&D i Wizards of the Coast sa tim serijalom? Kako se uopće dogodilo objavljivanje serijala? Sve to, i još kojekakve zgode koje su pratile stvaranje svijeta u kojem su smješteni njegovi serijali moći ćete čuti na predavanju A talk about The Core with Peter V. Brett u subotu, u razgovoru s njegovim moderatorom Mirkom Karasom.

A ako vas više zanimaju knjiški dijelovi – kako ih je napisao i objavio, odakle mu inspiracija, gdje serijali idu i koji su mu najdraži i najmrskiji likovi – za vas je predavanje u nedjelju (zato nam nemojte nakon subotnje Eurovizije zbrisati!). The Demon Cycle and Nightfall Saga with Peter V. Brett će dati odgovore na sva ta i još pokoje pitanje zajedno s moderatoricom Jelenom Janjić.

Spread the love