Satnica

petak, 13. svibnja 2022.

Siva soba D1 D2 A-201 A-202 A-211 A-302 Hol Igraonica Zmajovizija

19:00

Siva soba
19:00 → 60 min

Q&A with Francesco Verso

  • Predstavljanje
A-202
19:00 → 60 min

Kako radi replikator?

  • Predavanje
A-302
19:00 → 90 min

Speed Gaming TTRPG

  • Gaming

20:00

Siva soba
20:00 → 60 min

Q&A with Brian Muir

  • Predstavljanje
D2
20:00 → 60 min

Od Algebre do Pine Studija

  • Predavanje
A-201
20:00 → 90 min

FILMSKI KVIZ - SPOOKY EDITION

  • Kviz ili zabava
A-211
20:00 → 90 min

Kako se radi radnja - radionica pisanja

  • Radionica
Igraonica
20:00 - 23:00

ABYSS - vođena igra s demonstratorom

  • Gaming

20:30

21:00

D1
21:00 → 60 min

Sense of Wander

  • Predavanje
D2
21:00 → 60 min

Izgubljeni svjetovi

  • Predavanje

22:00

22:15

Siva soba
22:15 → 45 min

SF (je) filozofski koncept

  • Predavanje
A-201
22:15 → 90 min

Ultimate Nerd Quiz - GOLD edition!

  • Kviz ili zabava

23:00

Siva soba
23:00 → 60 min

Kviz Alan Ford

  • Kviz ili zabava
Zmajovizija
23:00 → 60 min

ZmajoVizija - SmajloVizija

  • Ostalo

23:15

Hol
23:15 → 50 min

SFeraKon Gromodome

  • Kviz ili zabava

subota, 14. svibnja 2022.

Siva soba D1 D2 A-201 A-202 A-211 A-301 A-302 Hol Lounge Parkiralište Igraonica

12:45

Siva soba
12:45 → 60 min

"Izgubljeni snovi" znanstveno-fantastična trilogija

  • Predstavljanje
D1
12:45 → 60 min

"MÖRK BORG"

  • Predavanje
D2
12:45 → 60 min

Geralt of Trivia

  • Kviz ili zabava
A-302
12:45 - 16:45

Alien TTRPG One-shot

  • Gaming

13:00

13:30

A-201
13:30 → 90 min

Literary Workshop on Solarpunk

  • Radionica
A-202
13:30 → 60 min

Kako dizajnirati zmaja

  • Radionica

14:00

D2
14:00 → 60 min

Izazovi prevođenja SF-a

  • Panel
A-211
14:00 → 90 min

Alternativa: Promatranje Sunca

Lounge
14:00 → 60 min

SFeraKon Tour za novake

  • Ostalo
Parkiralište
14:00 → 90 min

Promatranje Sunca teleskopom

  • Ostalo

15:00

D1
15:00 → 60 min

In the Shadow of Vader

  • Predavanje
D2
15:00 → 60 min

ARCADE GAMES: Origin of VIdeo games

  • Predavanje
A-202
15:00 → 90 min

Milford Style Crit Session 1

  • Radionica

15:30

A-211
15:30 → 90 min

Papirnata Planeta

  • Radionica

16:00

Siva soba
16:00 → 45 min

Supernova i Fanfest

  • Predstavljanje
Parkiralište
16:00 → 30 min

Kung Fu Škola Safira

  • Ostalo

16:15

D1
16:15 → 30 min

Origo+

  • Predavanje

16:45

17:00

Siva soba
17:00 → 60 min

Besan zbirka horor priča

  • Predstavljanje
D2
17:00 → 90 min

Cosplay natjecanje

  • Kviz ili zabava
A-202
17:00 → 45 min

Što radi VFX dizajner?

  • Predavanje
A-211
17:00 → 60 min

Kosti, kocke, kartoline i mrki brci

  • Radionica

18:00

18:15

Siva soba
18:15 → 30 min

REFESTICON - putovanje kroz vrijeme

  • Predavanje
D1
18:15 → 45 min

SmartScope

  • Predavanje
A-302
18:15 - 22:15

"The Skeletons" TTRPG One-shot

  • Gaming

18:30

19:00

D2
19:00 → 45 min

DIY Biohacking

  • Predavanje

20:00

21:00

Siva soba
21:00 → 60 min

Bočkoteka

  • Kviz ili zabava
D1
21:00 → 45 min

Proglašenje pobjednika Cosplay natjecanja

  • Kviz ili zabava
D2
21:00 → 60 min

Biopunk - Anatomy of Future Bodies

  • Predavanje
A-201
21:00 - 0:10

Primogens councile

  • Gaming
Igraonica
21:00 - 23:30

SCYTHE - vođena igra s demonstratorom

  • Gaming

22:00

A-202
22:00 → 15 min

Cyberpunk Pole Dance Show

  • Kviz ili zabava

22:30

Siva soba
22:30 → 60 min

Patnje mladog replikanta

  • Predavanje
A-202
22:30 → 30 min

Pole Dance radionica

  • Radionica
Lounge
22:30 → 45 min

LOUNGE: Bilten Flashback

  • Kviz ili zabava

nedjelja, 15. svibnja 2022.

Siva soba D1 D2 A-201 A-202 A-211 A-301 A-302 Hol Lounge A-111 Igraonica

12:30

13:00

Siva soba
13:00 → 45 min

Predstavljanje knjige Nemesis Blackslayer

  • Predstavljanje
D2
13:00 → 45 min

D&D Ultimate D20 Fight Kviz

  • Kviz ili zabava
A-201
13:00 → 60 min

Čiri-biri bajka

  • Gaming
A-202
13:00 → 120 min

Igre iz šešira

  • Gaming
Igraonica
13:00 - 16:00

CATAN - vođena igra s demonstratorom

  • Gaming

13:30

A-211
13:30 → 90 min

Milford Style Crit Session 2

  • Radionica

14:00

Siva soba
14:00 → 60 min

Workshop with Brian Muir

  • Radionica
A-201
14:00 → 60 min

SFX battle

  • Kviz ili zabava
A-111
14:00 → 60 min

From own design to costume

  • Predavanje

15:00

A-202
15:00 - 18:00

Odjel za magične predmete

  • Gaming
A-111
15:00 → 60 min

Azijske urbane legende

  • Predavanje

15:15

Siva soba
15:15 → 60 min

Bajkari - junaci našeg doba

  • Predstavljanje
D2
15:15 → 45 min

Crvena ili plava pilula?

  • Predavanje
A-201
15:15 → 45 min

Quenya - radionica

  • Radionica

16:15

Siva soba
16:15 → 90 min

Dumitre

  • Gaming
D2
16:15 → 105 min

Aukcija žanrovskih knjiga

  • Ostalo
A-201
16:15 → 45 min

SF Taboo

  • Kviz ili zabava
Agenda Management powered by Sessionize.com