Tko nije u nekom trenutku htio biti Venom? Ili Alien? Ili jedan od bezbrojnih čudovišta i ranjenih junaka SF serija ili filmova?

Svijet SFX-a i profesionalne šminke je očaravajuć, ali naizgled nedodirljiv običnim smrtnicima… do sad! Ove godine Bojana Vukotić, u suradnji s Kryolanom, će održati malu radionicu u nedjelju u 12:00 pod nazivom Monster Makeover by Bojana, gdje ćete moći naučiti baš to – kako postati čudovište!

Nastavak prošlogodišnje radionice, sudionici će imati prezentaciju u trajanju 10 minuta o materijalima i bojama koje ćemo koristiti na radionici šminkanja. Tijekom šminkanja, radit će jedni na drugima ili sami sebi, po izboru, a Bojana će donijeti različite oblike rana od lateksa ili silikona koje će sudionici koristiti i pretvoriti jedni druge u čudovišta ili samo kreirati minimalne posjekotina, ubodne rane, po izboru.

Radionica traje sat i po vremena, nakon koje će se fotografirati sve radove. Dobrodošli su cosplayeri, šminkeri, kao i apsolutni početnici jer će se svi postupci raditi korak po korak. Ako ne znate što cosplayejati, evo vam savršene ideje – zato dođite na SFeraKon u nedjelju u 12:00!

Bojana Vukotić je cosplayerica s deset godina iskustva bavljenja cosplayem, i šest godina SFX šminkom. Ovo će joj biti četvrta besplatna radionica koju će držati u Hrvatskoj, dok šminku osigurava jedan od SFeraKonovih sponzora Kryolan, prozvođač profesionalnog makeupa.

Spread the love