Jedni izbori su prošli, drugi dolaze. Svaka stranka ima program i obećava brda i doline, a svaki politički stručnjak (dakle svi) komentira programe i obećaje da će glasati za najbolji.

I SFeraKon ima program (iako niti SFeraKon niti SFera nisu političke stranke). Program koji obećava! (Vidi ga samo!) Međutim, za razliku od ostalih političkih stranaka, mi točno znamo tko je na programu, što radi i kada. A nakon prošlih četrdeset pet godina i četrdeset i pet odrađenih programa pretpostavljamo da smo se i mi i predavači koji sudjeluju dokazali i da nam možete vjerovati da ćemo najavljeni program i izvršiti!

Čekaju nas tri nakrcana dana, više od 140 programskih točaka! Predavanja, paneli i okrugli stolovi, te predstavljanja novih knjiga i događanja. Radionice, literarne i kreativne, kvizovi, demonstracije i igre, elektronske i stolne. Cosplay!

Željeli bismo zato još jednom zahvaliti svima koji sudjeluju na ovogodišnjem SFeraKonu i doprinose mu svojim točkama programa. Hvala vam svima, iako nas ponekad tjerate da biramo između desetak paralelnih lista! Ali i to je ono što SFeraKon čini onim što jest, zabavnim, pametnim i šarenim.

U Novostima smo dosad već najavili neke točke programa, a u iduća ćemo dva tjedna spomenuti još njih. Ako ne želite čekati, dograbite satnicu i opise programa, te upoznajte predavače, na sljedećim linkovima:

SATNICA
OPIS PROGRAMA
PREDAVAČI

I ove godine zahvaljujući sponzoru Sessionize imamo na raspolaganju web-aplikaciju prilagođenu telefonima. Osim preglednih popisa, tu su i mogućnosti odabira omiljenih točaka programa kao i prijenosa ili razmjene zabilježenih točaka između više uređaja. I sve to iz običnog browsera, bez instalacija – osim shortcuta na ekranu. Kliknite na link i zavladajte programom! Izađite na SFeraKon!

∈ SFeraKon-2024.sessionize.com

 

 

 

Spread the love