Kažu, “Nađi posao koji voliš i nećeš raditi niti jednog dana!” Naravno da to nije točno, ali ipak pomaže ako čovjek radi na nečemu što zaista voli i što ga veseli.

A našem sljedećem GoH-u je, moglo bi se reći, po tom pitanju upala sjekira u med! Ili, da budemo precizniji, trikoder u gagh!
ada će vam biti lakše pogoditi iz kojeg fandoma nam dolazi… Velika nam je čast predstaviti počasnog gosta Erica A. Stillwella, producenta i scenarista, organizatora konvencija, pisca i glumca – Trekkija!

Eric je rođen na Okinawi, većinu života je proveo u SAD-u, a sada se skrasio u Francuskoj. U međuvremenu je pogurao osnivanje jedne od najvećih i najstarijih udruga ljubitelja SF-a i Zvjezdanih staza, STARFLEET International, napravio karijeru u Hollywoodu radeći kao koscenarist i producent na Zvjezdanim stazama, (serijali The Next Generation i Voyager, film Insurrection), imao prste u pisanju The 34th Rule, jednog od najprodavanijih Deep Space 9 romana, organizirao je Generations, najveću Star Trek konvenciju koja je u Londonu okupila 10.000 Trekkija…

Usput, prošetao se i ispred kamere u nekoliko filmova i serija, tek toliko da vidi kako mu stoje federacijska uniforma i klingonsko čelo. A još nismo stigli spomenuli ostale serije i filmove na kojima je radio (The Dead Zone, Monster Sunday School, Nanna’s Cottage…)

Kako to mislite, jesmo li ljubomorni? Itekako! I mi bismo htjeli proći tako nešto… 🙂 Stoga nas jako raduje što će Eric s nama podijeliti svoja iskustva i zgode!

Live long and prosper, Eriče! Sretno i berićetno, vidimo se u svibnju.

A do tada, što kažete na jedan maraton Zvjezdanih staza?

Spread the love