Program - Štando & Ostalo

Double Trouble Fighting Game Turnir

Matej Čelar

Fighting game turniri okupljaju brojne članove Fighting Game zajednice, dosta njih dijeli ljubav između dvije ili više igara iz žarna pa zašto ne organizirati Duo Turnir za dvije vrhunske igre žarna, SoulCalibur VI i DragonBall FighterZ. Brojni igrači su već zagrijani za borbu da dokažu da su najbolji, jesi ti među njima?

Fighting Game Tournament Organiser i dugogodišnji ljubitelj žarna, toliko da ga je potaklo kreirati Crouch Guard kao grupu koja će se baviti promoviranjem žanra

Čavrljanja uz kavu čaj i SF

Društvo SFera

Svaki dan započinjemo čavrljanjem uz čaj i kavu (ako donesete medovinu, slavit ćemo vas kao junaka iz Valhalle), preporukama što ima dobroga za pročitati, koje serije vrijedi pogledati, te tračevima iz zemlje, svijeta, obližnjih galaksija i paralelnih stvarnosti.

SFeraši su dobronamjeran i uvrnuti čopor ljubitelja fantastike koji rado primaju nove članove u brlog…

Štand Fan grupe ljubitela Zvjezdanih staza

powered by USS Croatia

Na štandu se možete družiti s trekerima i trekijima sa Facebook grupe Fan grupa ljubitelja Zvjezdanih staza koji vole uživati projekcijama Zvjezdanih staza i organizaciji kreativnih radionica za mlade.
Uz to, tu je i radionica za djecu, Nacrtaj svog najdražeg vanzemaljaca, koja kontinuirano traje sva tri dana.
Ovisno o vremenu, moći ćete i promatrati nebo i sunce teleskopom uz pomoć Alana Jadanića.

Radio, ne radio - prihvati radio!

CB radio-net klub Croaticum

Cijelodnevni program na štandu udruge:
Upoznat ćete se s CB radio uređajima, antenama, ispravljačima i ostalom pratećom CB opremom i naučiti kako ih pravilno upotrebljavati. Prioritet kluba je potaknuti zanimanje djece i mladih za rad na CB-u.
Moći ćete isprobati CB i PMR uređaje za čiju upotrebu nije potrebna dozvola. Za uspješno ostvarene veze CB radio-net klub Croaticum će sudionicima podijeliti QSL karte.

Igre na ploči - slobodno igranje

powered by Carta Magic

Cjelodnevni program uz pomoć Carte Magice:
Igre na ploči i CCG – pa udri brigu na veselje! Subota je namijenjena Magic the Gathering turniru.

Organizirano uz potporu

Partner

Sponzori

Međunarodna suradnja

Ključni kontakti

Program SFeraKona

Program Igraonice

Marketing i sponzori

Volontiranje na SFeraKonu

Press

Molimo sve novinare koji se žele akreditirati za SFeraKon 2020. da pošalju ispunjen zahtjev na adresu press@sfera.hr, s naslovom: “SFeraKon – Zahtjev za akreditaciju”. Bez popunjenog i na vrijeme poslanog zahtjeva za akreditaciju nećemo vam moći izaći u susret! Hvala na razumijevanju.

Koordinator za odnose s medijima

Ivan Kranjčević

ivank@sfera.hr