[Iz programa] Filmski i video stream

S obzirom da je naš ovogodišnji GOH poznati finski redatelj i glumac Timo Vuorensola, u predavanju pod imenom The Making of Iron Sky predstavit će nam svoj uspješni i nagrađivani film Iron Sky.

read more

SFeraKonska aplikacija

Aplikacija na jednom mjestu nudi raspored programa, informacije o gostima, predavačima, predavanjima te vremenu i mjestu održavanja.

read more

“Ovdje počinje kritika” Udruge Kurziv

Kružoci pod nazivom Ovdje počinje kritika osmišljeni su s namjerom poticanja promišljanje kritike u raznovrsnim kontekstima izvan uobičajenog kritičarskog i umjetničkog polja.

read more

Satnica je online!

Znamo da je svi nestrpljivo čekate - satnica je stigla, tako da krenite strateški planirati svoj boravak na SFeraKonu. Sretno!

read more

SFeraKon Express

U suradnji s Ministarstvom kulture, SFera je ove godine pokrenula projekt “SFeraKon Express”: inicijativu za dovođenje učenika iz manjih sredina na SFeraKon.

read more

Ključni kontakti

Program SFeraKona

program@sfera.hr

Program Igraonice

igraonica@sfera.hr

Marketing i sponzori

sponzori@sfera.hr

Štandovi

standovi@sfera.hr

Volontiranje na SFeraKonu

volonteri@sfera.hr

Press

Molimo sve novinare koji se žele akreditirati za SFeraKon 2018. da pošalju ispunjen zahtjev na adresu press@sfera.hr, s naslovom: “SFeraKon – Zahtjev za akreditaciju”, i to najkasnije do četvrtka, 10.5.2018. do 18:00 sati. Bez popunjenog i na vrijeme poslanog zahtjeva za akreditaciju nećemo vam moći izaći u susret! Hvala na razumijevanju.

Koordinator za odnose s medijima

Ivan Kranjčević

ivank@sfera.hr