Breaking news: Helena Bulaja Madunić na predavanju o mulitmedijskoj umjetnosti!

Breaking news: Helena Bulaja Madunić na predavanju o mulitmedijskoj umjetnosti!
Veliko nam je veselje najaviti da će nas u subotu, 14. svibnja posjetiti i Helena Bulaja Madunić, međunarodno priznata hrvatska multimedijska umjetnica i filmska redateljica.Helena je 2000. godine pokrenula jedan od najuspješnijih hrvatskih multimedijskih projekata, animiranu i interaktivnu obradu bajki iz zbirke Priče iz davnine, I. B. Mažuranić.
Projekt je predstavljen na više od 30 međunarodnih konferencija i festivala te je osvojio brojne ugledne nagrade i priznanja poput onih na festivalu FlashForward 2002. u San Franciscu, na Lucca Comics&Games 2004, na Međunarodnom festivalu obiteljskog filma 2007. godine u Hollywoodu…

Na SFeraKonu će nam ispričati zanimljivosti vezane uz svoje projekte te ujedno zašto sljedeći tjedan ponovo odlazi u Cannes i što nas to čarobno iz njezinog animiranog labaratorija očekuje iduće godine.

Helena nam je također ustupila prikazivanje animiranih filmova iz serijala “Priče iz davnine”, pa provjerite u našoj satnici kada i gdje možete uživati u njezinim crtićima.

Više o Heleninim projektima pogledajte na: http://www.helenabulaja.net/

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>