Satnica programa na vidiku

Satnica programa na vidiku

Dragi ljubitelji znanstvene fantastike i fantasya, sa 6 paralelnih strimova i sveukupno 91 točkom programa upakiranom u tri dana konvencije ne samo vama, već i nama treba službena satnica programa!

Za sve newbije kojima je ovo prvi posjet konvenciji znanstvene fantastike, riječ je o rasporedu predavanja, prezentacija, okruglih stolova, tribina (panela), kvizova, radionica, filmova i ostalog zabavnog programa. Naglašavamo da satnica igraonice (predstavljanje kartaških igara, igara na ploči, turniri u igranju i sl.) slijedi uskoro!

Kao posebnu temu izdvojili bismo predavanja naše počasne gošće, Kate Elliott. Osim tradicionalnog Q&A, na kojem se prvi dan konvencije počasni gost predstavlja SFeraKonskoj publici, Kate će u subotu održati predavanje Narrative Structure and Expectation, o narativnim tehnikama koje se koriste prilikom započinjanja pisanja priča te kako raznim trikovima zadržati (zaraziti!) čitatelja da nastavi čitati.

U nedjelju nas očekuje radionica pisanja Worldbuilding Workshop in Science Fiction and Fantasy o osnovnim elementima stvaranja znanstveno – fantastičnih svjetova, izbjegavanju info dumpa te detaljima koje pisci često zanemarju, a vrlo se ključni.

Satnicu i detaljan pregled programskih točaka svi sudionici konvencije mogu vidjeti i u programskoj knjižici koju će dobiti po dolasku na SFeraKon.

Ovim putem zahvaljujemo svim organizatorima, predavačima, predstavljačima i voditeljima radionica, kao i volonterima na trudu i interesu. Svi oni već tjednima i/ili mjesecima (a mnogi i godinama) volontiraju i stvaraju SFeraKon.

 

Submit a Comment