Radionica joge – Awaken the Warrior Within

Radionica joge – Awaken the Warrior Within

Joga drevna vještina jest koja pronaći put prema zdravlju, unutrašnjem miru i ravnoteži pomaže. Samo fizički aspekt ona obuhvaća ne već i duhovni – o(t)puštanje, prihvaćanje, koncentracija, pozitivno razmišljanje i granica nadilaženje. Poprilično jednostavno na prvi pogled izgleda –  dišemo i s dahom se krećemo te položaj zadržavamo. Što više u samu praksu s vremenom ulazimo no, postupno prodiremo svakim slojem sve dublje u znanja i mudrost koju yoga može prenijet nam. Shvaćamo da svaki položaj i dah bogato značenje skrivaju pokretu svakom u.

Zapitati možete se kako to da u yogi, koja promovira nenasilje i mir, položaj (asana) koji zove se Ratnik postoji (po sanskrtu Virabhadrasana), i to ne samo jedan, već imamo i Ratnika II i III? Na SFeraKonskoj dobit ćete radionici joge odgovor. Naučit osnove dinamičkog sata joge ćete (Pozdravi Suncu), pravilno postaviti položaje ratnika kako i poraditi (unutarnjem) balansu na.

Sat namijenjen i početnicima je, mogu vježbati koji nemaju opremu i oni, prostirke su osigurane, a bosi ili u čarapama vježbamo. Prijave na desku primamo.

Radionicu Warrior Yoge vodi Jelena Šaban, knjižničarka koja trenutno završava edukaciju za joga učitelja pri Sangha Om yoga school i vodi satove u Yoga Studiju u Velikoj Gorici.

Submit a Comment