Jesi li oduvijek htio reći ‘smješak’, ili ‘ptičica’? Imaš li doma fotić kojeg bi rado htio koristiti, ali ne znaš koga pitati za pomoć? Želiš li započeti karijeru fotografiranja cosplayera?

Pa, imamo odlične vijesti – to ćeš moći ove godine na SFeraKonu, na radionici filmske fotografije/kreativnog fotografiranja domaćeg fotografa Petra Krajačića Vilovića.

Radionica je zamišljena u dva dijela, prvi kao kratak uvod u studijsku fotografiju (teorija i praksa upotrebe rasvjetnih tijela, postavke fotoaparata, specifičnosti studijskog fotografiranja), a nakon toga praktični dio gdje se slaže set, rasvjeta i upoznaje sa cosplayerima te se uči komunikacija s modelom u svrhu postizanja što kvalitetnije i kreativnije fotografije na obostranu korist i zadovoljstvo. Polaznici radionice dobivaju korisno znanje i iskustvo, a modeli kvalitetne fotografije za promociju i uspomenu.

Petar Krajačić Vilović rođen je 1981. godine u Zagrebu i po zanimanju je majstor fotografije. Profesionalno se bavi fotografijom od 2007. godine, u svojstvu fotografa i predavača. Kao fotograf, imao je priliku surađivati sa mnogim novinama i časopisima, web portalima, stranim i domaćim brendovima – popis je poduži. Posjeduje višegodišnje iskustvo koje je gradio kao predavač fotografije i rasvjete u fotoklubovima i učilištima, kao i na mnogim radionicama koje je samostalno organizirao ili na njima pak sudjelovao kao gost predavač.

Spread the love