U ponedjeljak smo odveli GoHove na aerodrom. Pozavršavali sitnice, napokon se naspavali. Jučer smo se okupili u prostorijama SFere i službeno pregrmjeli post-SFeraKonsku depresiju… SFeraKon 2023 je završio.
I bio je… Velik. Glasan. Naš!

Pod “nas” obuhvaćamo i organizatore i sve vas koji ste sudjelovali; držali program, slagali kostime, prodavali knjige, čarobne štapiće i fazore ispod pulta. Sve vas koji ste došli ispuniti predavaonice, prošetati konvencijom ili barem sjesti na stepenice pred FERom i u dobrom društvu pogledati kako Mama ŠČ! prolazi u Liverpoolu. Pod “nas” računamo i klince koji su se odazvali zovu SFERICA i autore koji su se odazvali pozivu zbirke.

Hvala svima. Složiti dobru konvenciju nije lak posao, a bez svih vas koji ste sudjelovali niti nema smisla…

Hvala i našim počasnim gostima! Samanthi želimo sretan put i uspješan dovršetak knjige u roku! Loliti i Nicole želimo miran let bez nevolja s holodeckom i warpom, i puno još boljih konvencija u budućnosti (možda i nađu neku skoro dobru kao naša 😉 ). Drago nam je da su sretno stigli na svoja odredišta i drago nam je što smo se imali prilike upoznati.

Hvala i FER-u što nas je udomio, i specijalno hvala (s mašnicom) volonterima koji su istrčali kilometre njegovim hodnicima iprenijeli tone stolova, opreme i materijala. Oni su posložili SFERaKon, pobrinuli se da program teče po planu, gasili vam žeđ na šanku, davali informacije na desku…. A iza kulisa, počistili za svima i pospremili sve kad je SFerakon završio. Ako ih vidite negdje vani, okrente im rundu!

Dio volonterske ekipe… Teško ih je sve uloviti na jednom mjestu!

Službene fotografije i galerije slijede. Ako i vi želite objaviti vlastite galerije sa SFeraKona, pošaljite nam linkove!

A ako ste još uvijek gladni SF-a, svratite na ostale hrvatske konvencije i pridružite nam se u SFeri utorkom. Do tada

 

So Long and Thanks for all the Fish!

Spread the love