Neka pitranja su vječna. Smisao života, svemira i svega ostaloga… Što je gefufna i kakve veze ima s cinculatorom…. Ka’će Parsek?… KA’ĆE SATNICA?!

E, pa na barem jedno od tih imamo odgovor. Satnica je stigla!

Trajalo je. Trebalo je uskladiti preko stotinu točaka programa, preklapanja u do 15 tokova programa, upade preko veze i bez veze, predomišljanja i nagla prisjećanja da baš tog dana imamo rođendan od malog i baka se ponovo udaje…

Sve će to proletjeti kroz tri SFeraKonska dana; predavanja, paneli i okruglih stolovi, predstavljanja, radionice, kvizovi, demonstracije, igre… Željeli bismo još jednom zahvatliti svima koji sudjeluju i doprinose SFeraKonu svojim točkama programa, svima koji nas ponekad  tjeraju da biramo između 15 paralelnih stvari i čine SFeraKon zabavnim, pametnim,  šarenim i onim što jest.

Prošlih smo dana najavili i neke od točaka programa, a možda vam skrenemo pažnju na još poneku. Za potpunu sliku su vam na raspolaganju slijedeći linkovi:

SATNICA
OPIS PROGRAMA
PREDAVAČI

I ove godine zahvaljući sponzoru Sessionizeu imamo na raspolaganju web-aplikaciju prilagođenu radu s mobilnim telefonima. Osim preglednih popisa, tu su i mogućnosti odabira omiljenih točaka programa kao i prijenosa ili razmjene zabilježenih točaka između više uređaja. Kliknite ne link ispod!

∈ SFeraKon2023.sessionize.com

 

 

 

Spread the love