SFeraKon je završio, živio SFeraKon – 2024!

Nismo još ni pospremili ostatke SFeraKona, a već smo počeli pretumbavati stvari i slagati ideje za novi. I dok je iskusniji dio ekipe počeo predlagati mali odmor, pauzu za gablec, siestu, intermezzo (kako god to nazvali), entuzijazam mladih snaga ih je pomeo za sobom i uvukao u nove planove.

Datum ionako znamo…

SFERAKON 2024 ODRŽAVA SE OD 10. DO 12. SVIBNJA 2024!

Međutim, ovo ne radimo samo za sebe (ajde dobro, djelomično radimo zbog sebe) nego za sve ljubitelje SF-a. Zato nas zanima; Što mislite o ovogodišnjem SFeraKon?

Što je bilo dobro, što je bilo jao-majko-što-me-snašlo? Čega želite više? Čega manje? Kliknite na link ispod i dogovorite na nekoliko pitanja… Neće boljeti!

–> SFERAKONSKI UPITNIK! <–

Ako mislite da možete bolje – čekamo vas! Pridružite nam se i složit ćemo idući SFeraKon zajedno. Nađite nas na Kajzerici, svakog utorka od 20:00 do 22:00.

Ako samo volite SF i ne želite se upuštati u organizacijske avanture, znamo društvo baš za vas!  Nađite nas na (shvatili ste već?) Kajzerici, svakog utorka od 20:00 do 22:00. bavimo se svime i svačime, a mjesečni program možete proučiti na stranicama Društva SFera.

Što još možete raditi do SFeraKona 2024?

  • POSJETITE DRUGE SF KONVENCIJE! FantaSTikon, Krakon, Liburnicon, Istrakon, Rikon… Ispričavamo se svima koje smo izostavili! Sigurni smo da će se pojaviti još koja nova konvencija, a tu su i razni festivali, turniri, sajmovi fantastike… Zaputite se i preko granice! I u susjedstvu se svašta zanimljivog događa…
  • Pročitajte SFeraKonske zbirke: posljednje dvije možete preuzeti i u elektronskom formatu
  • Kada već čitate, pročitajte ovogodišnje dobitnike nagrade SFERA
  • Pošaljite priču na natječaj za sljedeću zbirku
  • Organizirajte svoju SF konvenciju, mini-kon, Končić, SF roštiljadu… I mi volimo sudjelovati na konvencijama drugih ljudi!
Spread the love