Nakon vikenda, još smo malo trčali, sređivali neke sitnice… I onda smo shvatili. SFeraKon 2022 je završio i sada lutamo uokolo zabrinuto zivkajući jedni druge treba li još nešto obaviti.
Nema.
Gotovo.

Počasni gosti, Francesco, Brian i Anellies, su sa SFeraKona sretno stigli na svoja odredišta i drago im je što su vas upoznali. Mi smo odradili postSFeraKonska depresiju u utorak (svi živi i na broju, hvala na pitanju!) i sada idemo dalje.Nadamo se da je i vama bilo dobro kao i nama!

Hvala vam što ste sudjelovali u SFeraKonu, jer bez vas to ne bi bila konvencija! Hvala i predavačima na trudu koji su uložili u program; predavanja, panele, kvizove, kostime, radionice i igre. Ispunili ste nam vrijeme između dvije runde na šanku i druženja! Hvala svim klincima koji su se odazvali natječaju za SFERICE! I autorima koji su nam dali još jednu zbirku! Pozdravljamo i ekipu sa stepenica koja je ostala na SFeraKonu gledati Euroviziju!

Shvatili ste već… Ispričavamo se ako vas nismo direktno spomenuli, zahvaljujemo se i vama. Ako vam još nije dosta redovne porcije SF-a, pridružite nam se u SFeri utorkom.

Službene fotografije i galerije slijede. Ako i vi želite objaviti vlastite galerije sa SFeraKona, pošaljite nam linkove!

 

Spread the love