Nakon dvogodišnjeg izbivanja u prirodi na svježem zraku pod vedrim nebom (op.a. eww), uspjeli smo cijepiti SFeraKon i vratiti se natrag u okrilje dobre stare lokacije na Fakultetu elektrotehnike i računarstva. Utješni zidovi, strop iz kojeg samo mjestimično pada kiša, odvojene predavaonice, ozvučeni auditoriumi, utičnice i sve ostale blagodati koje smo uzimali zdravo za gotovo u B.C.¹ vremenima opet su nam dostupne!

To znači da će se ove godine SFeraKon održati po “starom normalnom”, ali na novi način – sa svim potrebnim mjerama predostrožnosti, uputama, preporukama… Napokon ćete se moći kostimirati bez presvlačenja u grmu kraj znatiželjnih vjeverica, poslušati samo jedno predavanje istovremeno, pogledati prezentaciju sa slajdovima i odigrati neku igru na ploči – hm – pa dobro – to je na isti način, ali bez da vam sunce ide u oči i kvari savršen bljedunjav ten, a mi ćemo se napokon moći opet skrivati od upita posjetitelja zašto nema soka od jabuke. I kao bonus, ne moramo gledati druge članove fandoma u kupaćim kostimima. Vjerojatno.

Za sad za vas imamo dvije bitne informacije. Lokaciju i datum koji trebate ostaviti slobodnim.

13.-15.5.2022. FER, Zagreb

Uskoro ćete moći prijaviti program, štandove i volontere, a imat ćemo i više informacija za vas kako se događaj približava. Pratite nas za vijesti!

 


  1. B.C. “Before Covid” (eng. “prije Covida”)
Spread the love