SFeraKon svoje korijene vuče iz književnih festivala pa su tako i izlagači s ponudom knjiga neizostavan dio ukupne ponude. Svake godine se skupi niz štandova na kojima možete oplemeniti svoju zbirku knjiga, uloviti koji primjerak knjige trenutačnog gosta pa dobiti i autogram isti dan ili jednostavno pregledati što se sve novoga nudi u žanrovskoj književnosti bez da se morate probijati kroz ljubiće, krimiće i knjige o liječenju sokovima.

 

Hangar 7 domaći je nakladnik i proizvođač žanrovskih stvarčica. Objavljuje knjige, stripove i časopise domaćih i stranih autora, suvremenih i klasika. Hangar 7 je vlasnik i portala Inverzija.net u sklopu kojeg je i webshop sa žanrovskim memorabilijama i stvarima. Od Funko POP figurica do majica, od šalica do otirača, Inverzija.net ima sve što treba jednom geeku za žanrovsko uzdizanje i neprocjenjiv užitak.

Na njihovom gigantskom štandu moći ćete pronaći knjige, stripove, časopise, ali i kojekakve druge stvarčice poput memorabilije, majica, šalica, figurica i sličnih stvari za opremanje svoje biblioteke, sebe i svojeg životnog prostora.

 

Nova Stvarnost je još jedan cijenjeni dugogodišnji izlagač na konvenciji čija ponuda starih i novih, domaćih i stranih knjiga nema premca. Uz ponešto svoje naklade, na njihovom štandu moguće je stvarno pronaći svakojake bezvremenske primjerke, knjige izgubljene u vremenu, ali i novo štivo koje samo čeka da ga otkrijete.

 

Znanje je jedan od najvećih hrvatskih izdavača i tiskara s devet knjižara u osam hrvatskih gradova, u kojima se osim domaćih izdanja može naći i veliki izbor knjiga na stranim jezicima, papirnica, igračke, memorabilije i multimedija.

Ovaj SFeraKon možete na njihovom štandu pronaći knjige na engleskom i hrvatskom jeziku te šarolik izbor memorabilije.

 

Skromniji, ali neizostavni štand antikvarijata knjiga je onaj na kojem jedan od osnivača SFere prodaje knjige iz svoje vlastite biblioteke. Tu nećete naći najnovije izdanje trenutačno popularne fantastične franšize za mlade, ali zato možete upotpuniti svoju zbirku s točno onom jednom knjigom koja vam je nedostajala ili se prisjetiti neke knjige koju ste pročitali u mladosti i zaboravili da postoji do sad.

 

Spread the love