Stripovi su već desetljećima jednostavno sastavni dio života velikog broja fanova diljem svijeta. Bilo da se radilo o strip magazinima, strip pokeru ili strip klubovima, ljudi iz svih dijelova svijeta cijene tu umjetničku formu. Danas su ekranizacije popularnije od onog “tradicionalnog” oblika kojeg možete dodirnuti i namirisati, no i dalje ovaj oblik zabave i prepričavanja priča ostaje relevantan modernoj publici. Spoj slike i teksta daje jedan sasvim drugačiji doživljaj od samih romana ili filmova. Za one koji to razumiju, SFeraKon nudi dobar izbor štandova s kojih mogu skupiti koji primjerak.

 

Ferlin je na konvenciji već praktički dio namještaja. Bavi se profesionalnom prodajom stripova već preko 30 godina, a skoro toliko dugo i dolazi na SFeraKon. U njegovoj ponudi možete naći stripove na hrvatskom i engleskom jeziku u sf, fantasy ili horror žanrovima. Pažljivo pogledajte jer ima svega i svačega, a ako imate posebnih želja, sjetite se pitati u petak i možda vas do nedjelje iznenadi. 

 

Higher Ground Comics prodaje stripove na engleskom, igračke i majice s tematikom superjunaka. Ovaj novopridošli štand će vas razveseliti šarolikim izborom te vas potičemo da pregledate cijelu ponudu u potrazi za najdražim vam junakom.

 

Strip centar Tino je izdavač stripova, ali na štandu ćete uz stripove moći naći i majice i postere u stripovske tematike. Od francuske i belgijske škole stripa, američke, talijanske ili japanske pa sve do domaće produkcije. Nema kategorije koju ne biste mogli naći.

Spread the love