Ratovi, osvajanja, prevare i prevrati, građenje divovskih zgrada, borba sa zmajevima, upravljanje prostranstvima i gradovima su sve izazovi koje je najbolje susreti doma, na kauču ili za stolom, okruženi prijateljima i visoko-procesuiranim grickalicama. Naravno, za to vam trebaju stol i grickalice. I prijatelji. I društvene igre. SFeraKon je savršeno mjesto za steći prijatelje koji vole društvene igre, dok vam ovi izlagači mogu pomoći s pronalaskom savršenih društvenih igara da popune rupe u policama, a možda čak i za igranje s društvom. Za stol i grickalice se morate ipak pobrinuti sami. Nazovite roditelje da vam objasne kak’ se to radi. 

 

Carta Magica je trgovina specijalizirana za društvene igre i hobi proizvode. Najveći izbor društvenih igara, TCG-ova i opreme za igre potražite u njihovoj trgovini u Frankopanskoj 20, a sve za minijaturiste i ljubitelje makete, uključujući opremu, alate i boje potražite u prodavaonici u Frankopanskoj 22 (dvorište). Tamo je i naša besplatna igraonica za društvene igre.

Na njihovom štandu moći ćete pronaći veliki izbor društvenih, roleplaying i TCG igara. Mnoge od njih ćete moći i isprobati u SFeraKonskoj igraonici uz razna povezana događanja o kojima više možete pročitati u jednoj od drugih vijesti.

 

Magic Omens je mladi, moderno opremljeni tabletop gaming dućan s fokusom na TCG poput Pokemon, Magic the Gathering, Yu-Gi-Oh! i Digimon karata, društvenih igara i Dungeons and Dragons RPGa. Njihov je cilj od početka bio oživiti lokalnu gaming zajednicu pa su zato otvorili novu i ugodnu igraonicu za do 40 igrača. Na tjednoj bazi održavaju okupljanja i turnire iz svih gore navedenih igara i više.

Izložit će primamljivu ponudu društvenih igara, D&D i TCG proizvoda, kao i dodatan sadržaj iznenađenja.

Spread the love