Pozivamo sve gamere – bilo da volite kliktati mišem do rane zore ili bacati karte na maleni stolić u garaži – da dođu na igranje ovog SFeraKona! Imamo igre za svakoga, to vam jamčimo.

 

Pathfinder RPG (2nd edition)

Pathfinder Society je fantasy roleplaying kampanja raširena diljem svijeta, u kojoj postajete agent tog društva i morate udružiti snage da otkrijete tajne i čuda drevnog svijeta. Tijekom konvencije bit će nekoliko sesija, u subotu i u nedjelju, a dobrodošli su apsolutno svi.

 

Primogen’s council

Ova je za sve ljubitelje LARP-a. Matko Radić će vas upoznati s politikom i društvenim pravilima unutar svijeta Vampira i njihovog klana, a samo jedan od vas može postati Princom grada Zagreba.

 

Odjel za magične predmete

Čarobnjaci i vještice, zove vas se! Stvari u Magičnom svijetu postaju sve nesigurnije i kaotičnije, začarani predmeti otimaju se kontroli, ne-čarobnjaci počinju primjećivati neobične stvari… Pridružite se Ministru magije i agentima Ministarstva i raspetljajte ovaj divovski misterij.

 

Igre iz šešira

Mnoge priče i svjetovi sadrže čarobne šešire, a ni ova igra nije iznimka ovdje. Odjenite šešir i preuzmite ulogu koju vam on da, ili možda dvije, ili možda tri… A koju ulogu će te preuzeti i koju igru zaigrati, otkriti će te tamo!

 

GAMEROOM by Carta Magica

Carta Magica donosi razne tabletop igre koje možete zaigrati uz vodstvo demonstratora. Bit će tamo sva tri dana, a među igrama nalaze se Catan i Terraforming Mars.

Udruga Ona Druga Grupa pripremila je mnoge tabletop igre u kojima možete sudjelovati, dolje navodimo sve njihove brojne točke programa. Doista su marljivi ove godine!

 

Alien TTRPG One-Shot

Ova četverosatna sesija dat će vam pravo iskustvo originalnog Alien filma. U ovoj tabletop igri pridružujete se posadi Juggernauta i putujete kroz jedan već pripremljen scenarij… Ali nećemo vam reći koji, to bi pokvarilo iznenađenje!

 

“Dreamdale High Boiler Room Blitz” TTRPG One-Shot

U ovoj igri možete preuzeti ulogu vilinskog bića koje pozira kao prosječan, dosadan Američki srednjoškolac. Ali svi znamo da su vilinska bića sve samo ne prosječna i dosadna, i zato je vaš cilj ovdje izazvati što veći nered – bila to tučnjava, trač, ili totalni raspašoj. 

 

Brzo, prljavo i jeftino – TTRPG radionica

Kratka ali slatka radionica pokazat će vam kako složiti svoj svijet za RPG igru, postaviti pravila, likove i priču, i naravno, moći jednom to i odigrati! Za sve buduće tabletop igrače i voditelje, ovo je prava radionica za vas.

 

“The Skeletons” TTRPG One-Shot

Znate one klasične filmove gdje postava predvođena arheologom mora provaliti u drevnu grobnicu i pronaći skriveno blago? Ovaj session je upravo to… samo što vi igrate kao nadnaravni čuvari blaga, čekajući iduće nesretne smrtnike koji se usude kročiti u sveti prostor. Tko će prevagnuti? Vi, ili oni koji se tako često smatraju herojima?

 

Speed Gaming TTRPG

Mislite da je nemoguću naučiti o tabletop igri i pobijediti u manje od dva sata? E pa, u krivu ste! Upravo ovdje imate priliku doći kao početnik a izaći kao kralj i legenda. Svaka je igra različita, zabave je zajamčena, a pobjeda… Čeka da ju netko uzme.

 

 “Za koji šekel više” TTRPG One-Shot

Šećer na kraju! Dvije su knjige spaljene u dalekoj prošlosti, i nikako se ne mogu popraviti… Ali postoje njihove kopije! U pogrešnim rukama, mogle bi imati kobne posljedice za svijet. Ovdje igrači igraju jedni protiv drugih i nastoje završiti s obje knjige u rukama na kraju igre… Hoćete li to biti vi?

 

Spread the love