Kao što se donekle i očekivalo, iako smo pokušavali odgoditi odluku do posljednjeg trenutka, na kraju je nismo mogli izbjeći. Zbog aktualne situacije s pandemijom i karantenom, nažalost, prisiljeni smo pomaknuti datum održavanja SFeraKona. U ovom je trenutku najvjerojatnije da će se najveća SF konvencija u Hrvata održati na jesen. Najizgledniji je vikend 9.-11. listopada, no, naravno, nismo jedini koji odlučujemo. Pratite ovu stranicu i naše kanale na društvenim mrežama za sve nove obavijesti!

Javili su nam se u naši ovogodišnji GoH-ovi. Aleksandar Žiljak je snimio kućni video koji možete pogledati u nastavku.

a sličan format smo dobili i od Briana Muira.

Steve Jackson je također poslao kratku poruku: “I hope we all get through this all right, and I look forward to meeting you all in Zagreb later this year! Take care of yourself and stay safe.”

Vezano uz upite o dječjem natječaju SFERICE, rokovi za predaju radova su produženi! Više informacija uskoro.

Dobili smo i informacije o ulaznicama kupljenima preko Entrio platforme:

“Sve kupljene ulaznice vrijede i za novi datum. Ukoliko vam novi termin ne odgovara, povrat novca za ulaznice kupljene preko Entrio platforme (bilo online na entrio.hr ili gotovinom na jednom od Entrio prodajnih mjesta) potrebno je zatražiti isključivo preko reklamacije@entrio.hr najkasnije u roku od mjesec dana nakon prvotno planiranog početka događaja.
Napominjemo, povrat za ulaznice kupljene na prodajnom mjestu više nije moguće ostvariti na prodajnom mjestu!”  – Entrio
Spread the love