Napokon je službeno! SFeraKon 2020. godine održat će se u parku Ribnjak od 9. do 11. listopada.

Zbog situacije s Covidom, uputa nacionalnog stožera i preporuka Svjetske zdravstvene organizacije, konvencija će se održati NA OTVORENOM pod šatorima i nadstrešnicama.
U slučaju kiše se NE odgađa, bez brige, prije nekoliko godina smo naučili kako hendlati poplavu.

ULAZ: BESPLATAN!!!! (*)

Naravno, svima je bilo jasno da će zbog pandemije biti teško, a na kraju se pokazalo i nemoguće, dobiti nekog spektakularnog – ili čak bilo kakvog – počasnog gosta iz inozemstva. Na naše veselje, domaćeg GoHa ne spriječavaju granice. Zato nam je čast i zadovoljstvo  potvrditi sudjelovanje počasnog gosta  Aleksandra Žiljka, jednog od najplodnijih autora hrvatske spekulativne fikcije i višestrukog dobitnika nagrade SFERA u više kategorija!

Detaljni program SFeraKona 2020 još nije finaliziran, ali ne bi trebalo biti puno odstupanja od stare koncepcije: predavanja, radionice, okrugli stolovi…

(*)

  • Svima koji su kotizaciju nabavili unaprijed, kotizacija će vrijediti za sljedeću godinu.
  • Sudionici koji su kotizacije nabavili preko Entria dobivaju SFeraKonski paket koji uključuje ovogodišnju sferakonsku zbirku
  • Sudionici koji su kotizacije nabavili preko Entria uz dodatne pogodnosti (npr. ručnik) mogu ih podići na SFeraKonu, ili bilo kojeg utorka u prostorijama SFere (sudionicima izvan Zagreba poslat ćemo ih poštom)

 

  • Alternativno, umjesto gore navedenog, svima koji su kotizaciju nabavili unaprijed omogućujemo povrat novca. U tom slučaju, molimo vas da nas obavijestite do SFeraKona, ili ćemo smatrati da ste odabrali gornju mogućnost.
Spread the love