Pozdrav svima!

Javljamo se kako bismo vas zbunili.

Jer, naime, iako se neki događaji i u svibnju otkazuju (a mi bismo, je l’ te, trebali održati SFeraKon od 8. do 10.), za sada funkcioniramo kao da će se SFeraKon najnormalnije održati. Držimo fige, a možete i vi!

Situacija je ozbiljna i SFerini sastanci će se u ožujku održavati preko weba (jedan je već održan, pridružite nam se!), no ne želimo stvarati paniku.

Zapravo, ovaj je kaos vrlo prigodan za 42. SFeraKon po redu (Tko ne zna zašto? ‘Ajde da ga vidimo!) Redovno provjeravamo jesu li delfini napustili zemlju, ali izgleda da se priroda toliko očistila da su se neki čak i vratili iz svemirske dijaspore.

ALI TO NIJE SVE! Kako se posjetitelji iz budućnosti ne bi žalili kako ih je korona korona korona ostavila nenačitanima, u posljednjem izlogu je:
(dobro, nije još, ali će biti uskoro)
pripremamo BESPLATNE zbirke u pdf-u koje ćete moći preuzeti i čitati dok ste/ako ste u karanteni!

U svakom slučaju, budno pratimo situaciju. O statusu ovogodišnjeg SFeraKona obavijestit ćemo vas na vrijeme. Trenutno su sve opcije otvorene i nadamo se da ćemo se svi skupa ipak vidjeti, na ovaj ili onaj način!

Za kraj, iz kategorije praktičnih savjeta, znate već, ali repeticijo pas mater studijorum: molimo vas, pazite na higijenu, pogotovo ruku! Ako ne znate kako, evo nekoliko pomoćnih uputa!

Ostajte nam sigurni, pazite se i pratite nas! Uskoro slijedi zbirka!

 

 

 

 

Posjetitelj iz budućnosti: „Znate, bilo mi je dosadno u karanteni i osjećao sam se potpuno zanemareno od ekipe iz Sfere i sad sam u svojoj sadašnjosti zdrav… ali sam NENAČITAN!“

SferaKon organizator: „Ne može to tako! Nešto se mora hitno poduzeti!“

 

Spread the love