Ove godine kvizove su preuzeli Ministarstvo Magije i Sekcija – 31, pripremite se na vrijeme!

 

STAR TREK ‘TNG’ ULTIMATIVNI KVIZ by Sekcija 31

Mislite da znate avanture kapetana Picarda napamet? Da nema toga što ne znate o Wofu i Troi? Da Rikera s bradom poznajete jednako kao i onoga bez brade? Ako je odgovor ‘da’ spremite se za borbu koja će pokazati tko je ultimativni trekkie u Hrvatskoj! Super nagrade i titula ultimativnog trekkija te čekaju! Timovi mogu sadržavati od 1-4 igrača.

Voditelji: Sekcija – 31 okuplja ljubitelje Zvjezdanih Staza iz Hrvatske, ali i šire u svrhu promocije Star Treka u Hrvatskoj. Do sada su organizirali brojna događanja od parlaonica, mini kovencija, Stand Up Comedy nastupa pa sve do raznih projekcija i druženja na mjesečnoj bazi. Gordan Karlić, naš iskusan organizator kvizova te prva časnica Sekcije 31, Tamara Čaušević ovoga puta će testirati vaše znanje na testu koji će proći samo najbolji.

 

KLINGONSKI IZAZOV by Sekcija 31

Imate li hrabrosti pristupiti izazovu kojemu je dorastao samo onaj koji nosi Kahlessa u srcu? U nizu neočekivanih zadataka Klingonskog izazova imat ćete priliku obraniti svoju čast kroz testove snage, improvizacije, ali i mnogo više. Pobjednika čeka vječna slava i nagrade ravno s Qo’noS-a.

Voditelji: Sekcija – 31 okuplja ljubitelje Zvjezdanih Staza iz Hrvatske, ali i šire. Do sada su organizirali mini konvenciju ‘Data’s Day’, a svaki mjesec održavaju Star Trek program u Crnom Mačku. Kvizovi, parlaonice, natječaji za priče, Stand Up nastupi samo su dio onoga što ova skupina trekkija organizira dok hrabro čuva san koji im je ostavio Gene Roddenberry.

 

Harry Potter kviz

Mislite da znate sve o najpoznatijem čarobnjačkom svijetu? Provjerite u petak u Velikom Tolku.

Voditelji: Članovi Ministarstva Magije Hrvatska. Ministarstvo Magije Hrvatska već 4 godine okuplja sve zaljubljenike u priču o mladom čarobnjaku Harryju Potteru te kroz niz aktivnosti I radionica djeci ali i odraslima, na magičan načini pokušava približiti bezjačke stvari te im unijeti bar malo magije u život.

 

 

Spread the love