Sve se više bliži ovogodišnje cosplay natjecanje na SFeraKonu. Nadamo se da ste zagrijali svoje hot glue gunove, izrezali eva spužvu, zaprašili stan sa dremilicom, da vam šivaće mašine rade punom parom…a ako još niste krenuli – SAD je krajnje vrijeme!
Svaki tjedan do cosplay natjecanja objavit ćemo po jednu cosplay obavijest, a prva obavijest je o ovogodišnjim organizatorima SFerakonskog cosplay natjecanja, a to je duo: Azdaja Cosplay i Sonja the Hobbit! Obje su na cosplay sceni već neko vrijeme (Azdaja 18+ godina, a Sonja od 2012.) i mogli ste ih vidjeti često na raznim hrvatskim konvencijama. Svoja iskustva u izradi cosplaya, natjecanju i u ulozi suca primijenit će ove godine kako bi vama natjecateljima (a i gledateljima) pripremili zanimljivo i zabavno natjecanje. Na sami dan natjecanja bit će u svom zadnjem zajedničkom cosplayu the Fionas, s kojim su dobile samo pozitivne reakcije! Zato dođite na natjecanje i zabavite se!

Za natjecatelje važna obavijest: prijave za cosplay natjecanje bit će isključivo online I to od 10.4. do 24.4.! Cosplay ne mora biti potpuno finaliziran, no mora biti 80% gotov. Sretno!

 

Spread the love