NAGRADE SFERICE

SFerin godišnji nagradni natječaj za najbolje likovne i literarne radove djece osnovnih i srednjih škola na zadanu temu

Dobitnici SFERICA 2017. godine

Ovogodišnji dobitnici nagrada SFERICA za najbolja likovna i literarna ostvarenja djece osnovnih i srednjih škola na zadanu temu, bit će objavljeni ovdje.

 

Upute i teme za natječaj 2017.

Molimo da prije slanja radova temeljito pročitate upute za slanje.

Teme za 2017. godinu pogledajte ovdje.

Upute za preuzimanje SFERICA

Nagrade će biti uručene na konvenciji SFeraKon, u sklopu Svečane skupštine u subotu, 13. svibnja 2017. u 20 sati, u prostorijama Fakulteta elektrotehnike i računarstva (Unska 3, Zagreb).

Svi nagrađeni učenici imaju besplatan ulaz na konvenciju u subotu, a isti ostvaruju davanjem svog imena i prezimena na info desku (gdje se inače plaća ulaz). Svi nagrađeni učenici koji dođu na konvenciju dužni su se također javiti na prijemni desk za SFERICE (koji će biti jasno označen), i to najkasnije do 18:00 sati u subotu.

Davanje imena i prezimena za besplatan ulaz na SFeraKon NIJE isto što i javljanje na prijemni desk za SFERICE. Na prijemnom desku za SFERICE nalazit će se predsjednica žirija za SFERICE, Paula Borošak ili jedan od članova žirija, koji će objasniti detalje vezane uz dodjelu i dogovoriti sa svim nagrađenima obaveznu generalnu probu (pola sata prije dodjele nagrada).

Prijava na prijemni desk za SFERICE je obavezna i učenici koji se ne prijave na prijemni desk za SFERICE neće moći biti prozvani te im neće moći biti uručena nagrada za vrijeme svečane skupštine.

Oni koji nisu u mogućnosti prisustvovati dodjeli nagrada, primit će ih poštom na adresu škole nakon završetka konvencije.

Kontakt

Paula Borošak, mob: 098 180 4492, e-mail paula@sfera.hr

u

O nagradama SFERICE

Već četvrt stoljeća SFera raspisuje godišnji natječaj za najbolje likovne i literarne radove djece osnovnih i srednjih škola na zadanu temu. Sve pristigle radove pažljivo razmotri i vrednuje SFerin žiri za dječje nagrade, a najbolje autore, autorice i skupine autora Društvo SFera nagrađuje na svečanoj dodjeli nagrada u sklopu Svečane skupštine Društva za znanstvenu fanstastiku SFera, koja je tradicionalno središnji događaj znanstveno-fantastične konvencije SFeraKon.

Ujedno su najbolji likovni radovi izloženi na SFeraKonu, a najbolji literarni radovi objavljeni u posebnom izdanju SFerinog glasila Parsek.

Dodjela SFERICA održat će se na SFeraKonu, u sklopu Svečane skupštine Društva SFera, u subotu 13.5.2017. u 20 sati.

Oni koji nisu u mogućnosti prisustvovati dodjeli nagrada, primit će ih poštom na adresu škole nakon završene konvencije.

Novosti

Dječji program

I ove godine organiziramo SFeraKonski dječji program! Čime će se vaše potomstvo moći zabaviti?

read more

Iz programa: Kvizovi na SFeraKonu

Dragi posjetitelji, oboružajte se znanjem i strpljenjem i dobro isplanirajte svoj boravak na SFeraKonu – kvizova je puno, vremena malo, a potrebno ga je dobro iskoristiti.

read more

Organizirano uz potporu

Partner

Sponzori