SFeraKonska aplikacija

Aplikacija na jednom mjestu nudi raspored programa, informacije o gostima, predavačima, predavanjima te vremenu i mjestu održavanja.

read more

“Ovdje počinje kritika” Udruge Kurziv

Kružoci pod nazivom Ovdje počinje kritika osmišljeni su s namjerom poticanja promišljanje kritike u raznovrsnim kontekstima izvan uobičajenog kritičarskog i umjetničkog polja.

read more

SFeraKon Express

U suradnji s Ministarstvom kulture, SFera je ove godine pokrenula projekt “SFeraKon Express”: inicijativu za dovođenje učenika iz manjih sredina na SFeraKon.

read more

Znanstvena fantastika australskih Aboridžina

Ove godine program ne prestaje oduševljavati! It's happening - predavanje koje smo dugo iščekivali, Znanstvena fantastika australskih Aboridžina, održat će Iva Polak te će nam predstaviti svoju novu knjigu Futuristic Worlds in Australian Aboriginal Fiction (Oxford:...

read more

SFeraKon u International Cosplay Champions Cupu!

Društvo SFera, koje organizira zagrebačku konvenciju SFeraKon, udružilo se s neprofitnim organizacijama iz nekoliko zemalja sa ciljem organiziracije velikog regionalnog cosplay natjecanja koje će pomoći razvitku ovog rastućeg fenomena i suradnji organizacija. Svaka...

read more

Ključni kontakti

Program SFeraKona

Program Igraonice

Marketing i sponzori

Štandovi

Volontiranje na SFeraKonu

Press

Molimo sve novinare koji se žele akreditirati za SFeraKon 2019. da pošalju ispunjen zahtjev na adresu press@sfera.hr, s naslovom: “SFeraKon – Zahtjev za akreditaciju”. Bez popunjenog i na vrijeme poslanog zahtjeva za akreditaciju nećemo vam moći izaći u susret! Hvala na razumijevanju.

Koordinator za odnose s medijima

Ivan Kranjčević

ivank@sfera.hr