NAGRADE SFERICE

Što su nagrade SFERICE?

Već četvrt stoljeća Društvo SFera raspisuje godišnji natječaj za najbolje likovne i literarne radove djece osnovnih i srednjih škola na zadanu temu.

Najbolje autore, autorice i skupine autora Društvo SFera nagrađuje na svečanoj dodjeli nagrada u sklopu Svečane skupštine Društva za znanstvenu fanstastiku SFera, koja je tradicionalno središnji događaj znanstveno-fantastične konvencije SFeraKon.

Ujedno su najbolji likovni radovi izloženi na SFeraKonu, a najbolji literarni radovi objavljeni u posebnom izdanju SFerinog glasila Parsek.

Objavljeni dobitnici dječjih nagrada SFERICA za 2019. godinu!

Dobitnike nagrada SFERICA 2019. godine, za radove prijavljene na godišnji natječaj za najbolje likovne i literarne radove djece osnovnih i srednjih škola na zadanu temu provjerite na službenim stranicama Društva SFera pod temom Rezultati natječaja za 2019.

Čestitamo svim pobjednicima i molimo da prije dolaska prouče Upute za preuzimanje nagrada.

Organizirano uz potporu

Partner

Sponzori

Međunarodna suradnja

Ključni kontakti

Program SFeraKona

Program Igraonice

Marketing i sponzori

Štandovi

Volontiranje na SFeraKonu

Press

Molimo sve novinare koji se žele akreditirati za SFeraKon 2019. da pošalju ispunjen zahtjev na adresu press@sfera.hr, s naslovom: “SFeraKon – Zahtjev za akreditaciju”. Bez popunjenog i na vrijeme poslanog zahtjeva za akreditaciju nećemo vam moći izaći u susret! Hvala na razumijevanju.

Koordinator za odnose s medijima

Ivan Kranjčević

ivank@sfera.hr