SFERAKONSKA ZBIRKA PRIČA

Naslov 24. SFeraKonske zbirke je Transreali. Zbirku su uredile Ivana Delač i Tatjana Jambrišak, a autor naslovnice je Tihomir Tikulin Tico. Ovogodišnja zbirka sadrži 14 pomno probranih priča, a njihove naslove i autore pogledajte ovdje.

Što su SFeraKonske zbirke?

Zagrebačko Društvo za znanstvenu fantastiku SFera svake godine povodom SFeraKona objavljuje zbirku SF i fantasy priča domaćih autora. Zbirku dobivaju na poklon svi sudionici SFeraKona, a cilj joj je proširiti svijest o domaćoj SF sceni i promovirati domaće autore.

Svake druge godine zbirka je posvećena nekom podžanru spekulativne fikcije, pa su do sada objavljene zbirke posvećene hororu (Zagrob), fantasyju (Zmajev zlatni svitak), steampunku i space operi (Parasvemir), apokalipsi (Smak!), paralelnim svemirima (Ukronije), te krimićima i špijunskim pričama (Futur crni).

Na SFeraKonu 2018. bit će objavljena zbirka posvećena žanru transrealizma.

 

Organizirano uz potporu

Partner

Sponzori

Međunarodna suradnja

Ključni kontakti

Program SFeraKona

program@sfera.hr

Program Igraonice

igraonica@sfera.hr

Marketing i sponzori

sponzori@sfera.hr

Štandovi

standovi@sfera.hr

Volontiranje na SFeraKonu

volonteri@sfera.hr

Press

Molimo sve novinare koji se žele akreditirati za SFeraKon 2018. da pošalju ispunjen zahtjev na adresu press@sfera.hr, s naslovom: “SFeraKon – Zahtjev za akreditaciju”, i to najkasnije do četvrtka, 10.5.2018. do 18:00 sati. Bez popunjenog i na vrijeme poslanog zahtjeva za akreditaciju nećemo vam moći izaći u susret! Hvala na razumijevanju.

Koordinator za odnose s medijima

Ivan Kranjčević

ivank@sfera.hr