S Entrio ulaznicama izbjegnite stajanje u redu

S Entrio ulaznicama izbjegnite stajanje u redu

Ako među vama ima onih koji na svoje ugovorene sastanke dolaze na vrijeme, čak i koju minutu ranije, onda ste zasigurno na proteklim SFeraKonima imali prilike svjedočiti svečanom otvaranju deska na kojem se prodaju kotizacije za konvenciju.

Na prvi dan konvencije, od kasnih popodnevnih pa sve do onih noćnih, razuzdanih sati, naša vrijedna “deskuša” i njeni volonteri mahnito pišu vaša imena na akreditacije i dodjeljuju vam primjerak zbirki kako biste stigli baš na ono odlično predavanje o Warpu na meksički način u 20:00.

Slažemo se da nije pretjerano laskav prizor, no na tome radimo ove godine (ovdje ubacujemo suptilni hint – pratite obavijesti!)

Ipak, od prošle godine dajemo vam mogućnost da kao Malcolm Reynolds ležerno ušećete i preuzmete svoju akreditaciju – kupnjom ulaznica na Entriju. Bez gužve i traženja novčanika po ruksaku, a i kako biste uhvatili najbolja mjesta na željenom predavanju, jer potrebno je samo na posebnom dijelu ulaza predočiti svoju osobnu iskaznicu and you’re good to go.

Vidimo se na SFeraKonu!

 

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *