Cosplay natjecanje

Cosplay natjecanje

Dragi naši cosplayeri!

Prošlogodišnji SFeraKon posjetio je neočekivano veliki broj cosplayera koji su svojom pojavom krasili sva tri dana i mnogim posjetiteljima pružili priliku da upoznaju svoje najdraže likove! Ove godine nastavljamo u istom tonu te vam donosimo novo i upgradeano cosplay natjecanje!

Kako biste sudjelovali u natjecanju, svakako se morate prijaviti, no ove godine to možete učiniti putem SFeraKonske internet stranice. Sve što trebate jest ispuniti obrazac u kojem ćete odgovoriti na pitanja o svojem liku, kostimu, procesu izrade itd. Zašto se prijaviti putem weba, a ne ganjati voditelja cosplay natjecanja kao i svake godine? Olakšajte život voditeljima cosplay natjecanja prijavom unaprijed, a možda vam se to i višestruko isplati 🙂 (više o tome u nekoj budućoj obavijesti!) Naravno, prijava putem weba nije obavezna, prijaviti se možete i na konu, gdje ove godine nećete morati ganjati voditelja već se prošetati do Cosplay štanda na kojem možete ispuniti prijavu istovjetnu onoj na webu.

Ove godine možete se natjecati u sljedećim kategorijama:

  • Najbolji opći dojam
  • Najbolji kostim
  • Najbolji performans
  • Najbolja grupa
  • Glasovi publike

Nagrade su ove godine više nego masne, stoga upregnite svoje heat gunove, glue gunove i ostale alate i bacite se na craftanje! Also, stay tuned za daljnje objave u kojima ćemo dati više informacija o cosplay štandu, garderobi, žiriju i samom natjecanju!

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *